MATARKA logo MATARKA - Magyar folyóiratok tartalomjegyzékeinek kereshető adatbázisa    
 Egyszerű keresés  Haladó keresés  Böngészés  Folyóiratok  Kosár  Regisztráció  Belépés 

Élelmezési iparRSSrss logo
Folytatás:
63. évf. 8. sz. / 2009

MARC formátum könyvtárosoknakVissza a folyóirat számokhoz


   A kosarat listázásra, fájlba mentésre és cikkmásolat megrendelésre használhatja.


 
Biacs Péter: Köszönetnyilvánítás Dr. Hernádi Zoltánnak az Élelmezési Ipar felelős szerkesztőjének
225
 
Lásztity Radomir: Természetes antioxidánsok és a funkcionális élelmiszerek és nutraceutikumok 1. Általános jellemzés. Gyümölcsök és zöldségek
226-229
 
Tarnavölgyi Gábor: Az édesítőanyagok technológiai és humánegészségügyi vonatkozásai 2. rész
230-235
 
Cserhalmi Zsuzsanna - Czukor Bálint - Kardos-Neumann Ágnes - Hartyáni Piroska - Adányiné Kisbocskói Nóra - Daood, Hussein - Batáné Vidács Ildikó - Vásárhelyiné Perédi Katalin - Vámosné Falusi Zsuzsa: Mérsékelt cukor és jelentős mikroösszetevő tartalmú dzsemek gyártmányfejlesztési vizsgálatai 2.
236-240
 
Huszka Péter - Polereczki Zsolt: A fizetőképes kereslet és az árak hatása a magyar lakosság élelmiszerfogyasztására
241-247
 
Szabó S. András: A BCE Élelmiszertudományi Kara Minőségszabályozó szakirányán 2009 júniusában védett diplomadolgozatok főbb megállapításai
248-250
 
Németh Csaba - Drobecz Árpád - Horváth Kinga - Friedrich László - Pásztorné Huszár Klára - Balla Csaba: Kalorimetrikus tanulmány a tojáslé-termékekben különböző tartósítószerek hatására bekövetkezett változásokról
251-254
 
Szabó S. András: Élelmiszerek ásványi anyag tartalma 48. rész. Ródium az élelmiszerekben
255-256
 
Referátum
B3