MATARKA logo MATARKA - Magyar folyóiratok tartalomjegyzékeinek kereshető adatbázisa    
 Egyszerű keresés  Haladó keresés  Böngészés  Folyóiratok  Kosár  Regisztráció  Belépés 

TejgazdaságRSSrss logo
54. évf. 1. sz. / 1994

MARC formátum könyvtárosoknakVissza a folyóirat számokhoz


   A kosarat listázásra, fájlba mentésre és cikkmásolat megrendelésre használhatja.


 
A Főszerkesztő előszava a Tejgazdaság c. folyóirat 1994. 1. számához = Editor' s foreword to the number 1 of 1994 of the Hungarian Dairy Journal
1-3
ÁTFOGÓ KÖZLEMÉNYEK
 
Szakály S.: A tejtermékek szerepe az emberi szervezet kalciumellátásában = Role of dairy products in calcium-supply of the human body
4-13
EREDETI KÖZLEMÉNYEK
 
Schaffer B. - Szakály S. - Ágoston P.: Sajtömlesztés ömlesztősó nélkül.1. : technológia = Cheese processing without processing salt. 1. : technology
14-16
 
Szakály S. - Schaffer B.: Sajtömlesztés ömlesztősó nélkül 2. : kalciumdúsítás = Cheese processing without processing salt 2. : calcium enrichment
17-19
 
Szakály S. - Schaffer B. - Pallagi G. - Figler M.: Sajtömlesztés ömlesztősó nélkül 3. : kalciumfelszívódás = Cheese processing without procesing salt 3. : calcium absorption
20-21
 
Schaffer B. - Szakály S. - Pallagi G.: Sajtömlesztés ömlesztősó nélkül 4. : fehérjehasznosulás = Cheese processing without processing salt 4. : protein utilization
22-23
 
Szakály Z. - Keller B. - Szily B. - Széles Gy.: Sajtömlesztés ömlesztősó nélkül 5. : az új termék fogyasztói fogadtatása = Cheese processing without processing salt 5. : consumer acceptance of the new product
24-27
KÖZLEMÉNYEK A GYAKORLATBÓL
 
Ivancsics J. - Krász Á. - Szigeti J. - Unger A.: Tőgybimbó tisztítás forgókefés tőgybimbó tisztítóval 1. : minősítő és alkalmazás technológiai vizsgálatok = Teat cleaning with a rotary brush teat cleaner 1. : qualifying and technological investigations
28-35
 
Lehota J.: Az élelmiszer kiskereskedelem piaci magatartásának jellemzői a tejvertikumban = Market behaviour of food retail trading in dairy sector
36-40
 
IRODALOM
41-48
 
ESEMÉNYEK ÉS HÍREK
48-50